Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Potencjał przeciwlisteryjny bakterii fermentacji mlekowej wystepujących w serach regionalnych wytwarzanych w okręgu tatrzańskim / Anna Sip.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Serie: Rozprawy Naukowe - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu ; 442Szczegóły wydania: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2012.Opis: 125 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 154444 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000117716
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 104-123.

Streszcz. ang.