Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP : gastronomia / Barbara Jackiewicz.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2013.Description: 88 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788378041191
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 180355 III (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000125105
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mb 38 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000127297
Total holds: 0

Bibliogr. s. 88.