Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Ćwiczenia z technologii żywności : technologie kierunkowe : opracowanie zbiorowe / pod red. Andrzeja Jarczyka ; [poszczególne ćwiczenia oprac.: A. Brudzyński et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Skrypty Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego Akademii Rolniczej w WarszawiePublication details: Warszawa : SGGW-AR, 1980.Description: 299 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8300016066
NUKAT: zz2003806812Inne nry kontrolne: (OCoLC)749163714
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 99765 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu 1000128579
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 99766 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu 1000128580
Total holds: 0

Bibliogr. przy ćwiczeniach.