Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności / Edward Szłyk [et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788323129400
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0104227 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000130702 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 155014 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000130496 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mg 34 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000130452 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz.
Skrypt przeznaczony dla studentów studiów chemicznych o specjalności chemia i analiza żywności.