Wpływ zabiegów kulinarnych oraz procesów technologicznych na zawartość wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych w żywności / Artur Ciemniak ; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788376630526
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M 14 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000133566 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sa 22 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000130490 |
Total holds: 0
Zawiera tabele.
Bibliogr. s. 127-142.
Streszcz ang., niem.