Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Wpływ zabiegów kulinarnych oraz procesów technologicznych na zawartość wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych w żywności / Artur Ciemniak ; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English, German Publication details: Szczecin : Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego, 2010.Description: 147 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788376630526
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ M 14 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000133566
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sa 22 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000130490
Total holds: 0

Zawiera tabele.

Bibliogr. s. 127-142.

Streszcz ang., niem.