Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Mleczarstwo : technika i technologia / [pod red. Gösty Bylunda ; tł. Maria Jurewicz-Poczynajło].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język oryginału: angielski Szczegóły wydania: Warszawa : Tetra Pak, cop. 2013.Wydanie: Wyd. polOpis: [10], 452 s. : il. kolor. ; 31 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788393580903
Inny tytuł:
  • Tyt. oryg.: Dairy processing handbook
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mw 44 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000145608
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mw 43 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000145609
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Si 01 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000133548
Liczba zamówień: 0

Oprac. na podstawie oryg. Gösty Bylunda i zaktual. przez ekspertów z firmy Tetra Pak.

Bibliogr. s. 441-442.