Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Właściwości emulgujące i żelujące białek i mięśni drobiowych ze szczególnym uwzględnieniem drobiu wodnego : badania porównawcze / Teresa Skrabka-Błotnicka.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski, niemiecki, rosyjski Serie: Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu ; nr 358 | Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu. Monografie i Opracowania ; nr 38Szczegóły wydania: Wrocław : Wydaw. Uczelniane AE, 1986.Opis: 74 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8370110371
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 165042 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000134743
Liczba zamówień: 0

W serii gł. nr 358.

Bibliogr. s. 64-71.

Streszcz. ang., niem., ros.