Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Domowe konserwowanie żywności / Janet Chadwick ; [tł. Marcin Kowalczyk].

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwo RM, [2013].Edition: Wyd. 2Description: VII, [1], 216 s. : il. ; 23 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788372438300
  • 9788377731406
Other title:
  • Tyt. oryg.: Beginner's guide to preserving food at home
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna St 07 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000136274
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 155433 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000134231
Total holds: 0

Tyt. oryg.: The beginner's guide to preserving food at home, cop. 2009.

Na okł.: Wyd. 2.

Rok wyd. na podst. strony internetowej Wydawnictwa RM, na s. red.: wyd. 1, 2010.

Kowalczyk, Marcin
  • Field of activity: Tłumaczenie.
  • VIAF ID: 102029271
  • Occupation: Tłumacze.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 96014534