Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Cz. 2 / Krystyna Flis, Aleksandra Procner.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2009.Edition: Wyd. 18Description: 294, [2] s. : il. ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788302028625
  • 9788302031700
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nc 50/2 (Browse shelf(Opens below)) 2 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000136252
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sr 09/2 (Browse shelf(Opens below)) 2 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000134211
Total holds: 0

U góry okł.: podręcznik.

Bibliogr. s. 246.