Baner ze zdjęciem biblioteki

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. (Rekord nr 47426)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01214cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001446657
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231091649.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 091023s2009 pl a |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788302028625
Qualifying information cz. 2
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788302031700
Qualifying information całość
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)750780866
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw BYDG 22/ET
Instytucja, która wprowadziła rekord BYDG 22/ET
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Flis, Krystyna.
9 (RLIN) 24199
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem.
Oznaczenie podserii/części/sekcji Cz. 2 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Krystyna Flis, Aleksandra Procner.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 18.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Data wydania 2009.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 294, [2] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna U góry okł.: podręcznik.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 246.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Gastronomia
Określnik formy podręczniki dla szkół średnich.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 71962
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia
Określnik rzeczowy techniki
Określnik formy podręczniki dla szkół średnich.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 86910
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Procner, Aleksandra.
9 (RLIN) 11635
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41003
920 ## -
-- 978-83-02-02862-5
-- cz. 2
920 ## -
-- 978-83-02-03170-0
-- całość
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numeracja Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 09.11.2015 31.16 2 0104789 2 Nc 50/2 1000136252 13.12.2023 13.12.2023 1 09.11.2015 Skrypty
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 09.11.2015 31.16 2 155455 II 1 Sr 09/2 1000134211 19.12.2019 19.12.2019 1 09.11.2015 Książki