Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : podręcznik. Cz. 1 / Małgorzata Konarzewska.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788302147203
- 9788302147227
- Działalność gosporadcza w gastronomii [Spine title]
Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sr 06/1 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000134208 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 52/2/1 (Browse shelf(Opens below)) | T. 2 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000136259 |
Total holds: 0
Na s. tyt. nazwa poprzedniego wydawcy: REA. Na okł.: kwalifikacja T. 6, nowa podstawa programowa.
Bibliogr. s. 395. Indeks.