Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : podręcznik. Cz. 1 / Małgorzata Konarzewska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Gastronomia ; t. 2Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, cop. 2014.Description: 400 s. : il. kolor. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788302147203
  • 9788302147227
Other title:
  • Działalność gosporadcza w gastronomii [Spine title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sr 06/1 (Browse shelf(Opens below)) 1 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000134208
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nc 52/2/1 (Browse shelf(Opens below)) T. 2 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000136259
Total holds: 0

Na s. tyt. nazwa poprzedniego wydawcy: REA. Na okł.: kwalifikacja T. 6, nowa podstawa programowa.

Bibliogr. s. 395. Indeks.