Zasady żywienia : technik żywienia i usług gastronomicznych : kwalifikacja T.15.1 : podręcznik. Cz. 1 / Dorota Czerwińska.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788302154041
- 9788302152580
Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | N 050/1 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000136257 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sl 10/1 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000134203 |
Total holds: 0
U góry okł.: Nowa podstawa programowa.
Bibliogr. s. 241-245.