Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Zasady żywienia : technik żywienia i usług gastronomicznych : kwalifikacja T.15.1 : podręcznik. Cz. 1 / Dorota Czerwińska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Rea : nakł. Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2015.Description: 247 s. : il. kolor. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788302154041
  • 9788302152580
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ N 050/1 (Browse shelf(Opens below)) 1 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000136257
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sl 10/1 (Browse shelf(Opens below)) 1 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000134203
Total holds: 0

U góry okł.: Nowa podstawa programowa.

Bibliogr. s. 241-245.