Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Zmysły a jakość żywności i żywienia / pod redakcją Jana Gawęckiego i Niny Baryłko-Pikielnej.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2015.Description: 192 s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788371607738
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sc 40 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000136971
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ N 051 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000136641
Total holds: 0

Bibliogr. s. 187. Indeks.