Dobra praktyka wytwarzania żywności chłodzonej : wytyczne / Stowarzyszenie Żywności Chłodzonej ; [tł. Małgorzata Wiśniewska, Jan Zalewski].
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Agencja Informacji Wydawniczych IPS, 1999.Description: 79 k. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8390836955
- Tyt. oryg.: Guidelines for good hygienic practice in the manufacture of chilled food
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 118510 III (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000044516 |
Total holds: 0
Karty w obrębie nr 33-54 zadrukowane dwustronnie.
