Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych : podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej / Małgorzata Konarzewska, Ewa Hanna Lada, Barbara Zielonka.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, cop. 2013.Description: 247, [1] s. : il. kolor. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788302140778
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 35 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000139669 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sr 21 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000139616 |
Total holds: 0
Na okł. i s. tyt.: REA - nazwa poprzedniego wyd.
Bibliogr. s. 245-247.
