Żywność fermentowana i probiotyczna : samodzielna fermentacja mlekowa : trwale, smacznie, zdrowo / Michael Dietz ; [tłumaczenie Małgorzata Rzepka].
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788365404572
- Tyt. oryg.: Fermentation & Probiotika : Selbst milchsauer : haltbar, lecker, gesund
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0106325 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000141799 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nf 29 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000132447 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | St 06 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000144729 |
Liczba zamówień: 0