Baner ze zdjęciem biblioteki

Metody badania żywności : według norm ustanowionych do dnia 1 stycznia 1962 roku / zebr. i oprac Janusz Bagdach, Edward Pluszyński.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego, 1962.Description: 542, [1] s. : il., err. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 16163 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu 1000171709
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 167633 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000144814
Total holds: 0

Bibliogr. s. 519-523. Indeks.

Pluszyński, Edward.
  • Field of activity: Medycyna weterynaryjna.
  • VIAF ID: 163219944