Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Wybrane zagadnienia nauki o żywności i żywieniu : praca zbiorowa / [pod redakcją: Mariusza Witczaka, Adama Florkiewicza, Teresy Witczak] ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski ; Wydział Technologii Żywności Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Prace Młodych Pracowników Nauki i Doktorantów ; t. 2Publication details: Kraków : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, cop. 2016.Description: 133 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788393700196
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ N 074/2 (Browse shelf(Opens below)) T. 2 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000142276
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 157123 II (Browse shelf(Opens below)) T. 2 1 Available 1000144899
Total holds: 0

Bibliogr. przy pracach.

Streszcz. ang.