Dobrowolna certyfikacja i znakowanie żywności / Piotr Kafel.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788372526816
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sb 53 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000132690 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mb 25 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000132480 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. s. 107-113.