Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Dobrowolna certyfikacja i znakowanie żywności / Piotr Kafel.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2014.Opis: 113, [2] s. : il. kolor. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788372526816
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sb 53 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000132690
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mb 25 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000132480
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 107-113.