Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów : technologia gastronomiczna : podręcznik do nauki zawodu : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : T.6.2. Cz. 2 / Anna Kmiołek.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2016.Wydanie: Wyd. 3Opis: 183 s. : il. kolor. ; 25 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788302135897
  • 9788302135910
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sr 25/2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000132710
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nc 49/2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000142210
Liczba zamówień: 0

Na okł.: Do nowej podstawy programowej - reforma 2012.

Bibliogr. s. 177.