Baner ze zdjęciem biblioteki

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów : (Record no. 55076)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01224cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003742086
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231103036.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 160629s2016 pl a f p |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788302135897
Qualifying information cz. 2
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788302135910
Qualifying information całość
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)956562862
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/moz
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/mozs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WA M/ES
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kmiołek, Anna.
9 (RLIN) 45738
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów :
Ciąg dalszy tytułu technologia gastronomiczna : podręcznik do nauki zawodu : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : T.6.2.
Oznaczenie podserii/części/sekcji Cz. 2 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Anna Kmiołek.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 3.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Data wydania 2016.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 183 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. kolor. ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na okł.: Do nowej podstawy programowej - reforma 2012.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 177.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Gastronomia
Określnik formy podręczniki dla szkół średnich.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 71962
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41003
920 ## -
-- 978-83-02-13589-7
-- cz. 2
920 ## -
-- 978-83-02-13591-0
-- całość
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Ostatnio widziane wypożyczenie
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 11.01.2018 32.39 157460 II   Sr 25/2 1000132710 11.01.2018 1 11.01.2018 Książki  
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 11.01.2018 32.39 0106519 1 Nc 49/2 1000142210 13.12.2023 1 11.01.2018 Skrypty 11.12.2023