Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Usługi gastronomiczne : podręcznik : technik żywienia i usług gastronomicznych : T.15.3 / Renata Szajna, Danuta Ławniczak.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2017.Edition: Wyd. 3Description: 496 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788302150395
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sr 13 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000132714
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nc 18 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000142212
Total holds: 0

Na okł.: Nowa podstawa programowa.

Bibliogr. s. 491.