Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Bezpieczeństwo żywności i żywienia. Cz. 1, Wybrane zagadnienia = Food and nutrition safety. Pt. 1, Selected problems : praca zbiorowa / pod redakcją Mariusza Witczaka, Grety Adamczyk, Grażyny Jaworskiej, Teresy Witczak.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Bezpieczeństwo i Produkcja Żywności. Seria Monografie ; t. 4Publication details: Przemyśl : Państwowa Wyższa Szkoła Wschodnioeuropejska, copyright 2017.Description: 171 stron : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788362116157
Other title:
  • Food and nutrition safety. Pt. 1 : selected problems
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mg 44/1 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 1 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000142296
Total holds: 0

Bibliografia przy rozdziałach.

Streszczenia w języku angielskim.

Adamczyk, Greta.
Jaworska, Grażyna
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 78065722
Państwowa Wyższa Szkoła Wschodnioeuropejska (Przemyśl).
  • Field of activity: Nauczanie akademickie.
  • VIAF ID: 263642678