Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Technologia przetwórstwa mięsa / Adam Olszewski.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo WNT, 2015.Wydanie: Wyd. 2 - 3 dodrOpis: 345, [1] s., [28] s. tabl. kolor. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788363623197
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny MGS-0000298 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Dostępny 1000145153
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mt 19 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000145152
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Dla uczniów zdobywających zawód rzeźnik-wędliniarz.