Technologia przetwórstwa mięsa / Adam Olszewski.
Rodzaj materiału:
TekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo WNT, 2015.Wydanie: Wyd. 2 - 3 dodrOpis: 345, [1] s., [28] s. tabl. kolor. : il. ; 24 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788363623197
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | MGS-0000298 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Dostępny | 1000145153 | ||||
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mt 19 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000145152 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. przy rozdz.
Dla uczniów zdobywających zawód rzeźnik-wędliniarz.
