Technologia przetwórstwa mięsa / (Record no. 56051)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00899cam a2200277 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx003789870 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231110312.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 160914s2015 pl a f |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788363623197 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)968447765 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | SIEDL 001/EC |
Instytucja, która wprowadziła rekord | SIEDL 001/EC |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Olszewski, Adam. |
9 (RLIN) | 10414 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Technologia przetwórstwa mięsa / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Adam Olszewski. |
250 ## - STREFA WYDANIA | |
Oznaczenie wydania | Wyd. 2 - 3 dodr. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Warszawa : |
Nazwa wydawcy | Wydawnictwo WNT, |
Data wydania | 2015. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 345, [1] s., [28] s. tabl. kolor. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
Wymiary | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. przy rozdz. |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO | |
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego | Dla uczniów zdobywających zawód rzeźnik-wędliniarz. |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Wydawnictwo WNT. |
Powiązanie | pbl |
9 (RLIN) | 43868 |
920 ## - | |
-- | 978-83-63623-19-7 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Ostatnio widziane wypożyczenie | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 04.06.2018 | 0.00 | 157780 II | 14 | Mt 19 | 1000145152 | 26.03.2025 | 20.10.2020 | 1 | 04.06.2018 | Książki | |||
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 04.06.2018 | 49.20 | 157779 II | 1 | 157779 II | 1000145153 | 16.10.2018 | 16.10.2018 | 1 | 04.06.2018 | Książki |