Baner ze zdjęciem biblioteki

Handbuch der Lebensmittelchemie. Bd. 1, Die bestandteile der lebensmittel / hrsg. L. Acker [et al.] ; gesamtredaktion J. Schormüller.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Belin [etc.] : Springer-Verlag, 1965.Description: XXVII, 1288 s. : il. ; 26 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 143435 II (Browse shelf(Opens below)) Bd. 1 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000146174
Total holds: 0

Mit 136 Abbildungen.

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Acker, Ludwig.
  • Field of activity: Chemia.
  • VIAF ID: 62036810
  • Occupation: Chemicy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 96011339