Wpływ właściwości fizykochemicznych i struktury skrobi modyfikowanych na ich funkcjonalność w tworzeniu i stabilizacji emulsji spożywczych / Joanna Le Thanh-Blicharz.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English Series: Rozprawy Naukowe - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu ; 500Publication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2018.Description: 87 stron : ilustracje ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788371609039
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 158110 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000147096 |
Total holds: 0
Bibliografia na stronach 79-87.
Streszczenie angielskie.
