Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. 6, Zasady żywienia : kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych / Anna Kołłajtis-Dołowy, Katarzyna Kozłowska, Barbara Pietruszka.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Format-AB, 2017.Description: 372 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788389184771
NUKAT: xx004007156Inne nry kontrolne: (OCoLC)989749505 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Barcode
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nc 21/6 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 6 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000148145
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sr 19/6 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 6 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000148144
Total holds: 0

Bibliogr. s. 364-372.

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych.