Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ dodatku mąki gryczanej na jakość koncentratów chleba bezglutenowego / Katarzyna Marciniak- Łukasiak, Marta Skrzypacz.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English In: Wybrane problemy inżynierii żywności Strony 141-151 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 558 (2011), strony 141-151
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 148-150.

Streszczenie angielskie.

Skrzypacz, Marta.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Associated group: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - Akademia Rolnicza (Warszawa).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 93122195

  • VIAF ID: 7158733085133052640