Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ suszenia rozpyłowego oraz dodatków stabilizujących na degradację preparatu α-amylazy / Katarzyna Samborska, Mariusz Wronka, Dorota Witrowa- Rajchert.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English NUKAT: xx004919760Inne nry kontrolne: (OCoLC)1183371829 In: Kształtowanie jakości produktów spożywczych i potraw w procesie technologicznym. Warszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2010.. Strony 227-236 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych. Warszawa : PWRiL, 1956-. Z. 552 (2010), strony 227-236
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 234-235.

Streszczenie angielskie.

Wronka, Mariusz.
  • Associated group: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 93122192

  • VIAF ID: 58159939590925252564