Baner ze zdjęciem biblioteki

Profil kolagenu mięśniowego wybranych surowych i pieczonych elementów wołowiny kulinarnej i jego wpływ na teksturę / Aleksandra Kwiatkowska, Ewa Dąbrowska, Monika Modzelewska-Kapituła.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English Subject(s): In: Postęp w inżynierii żywności Strony 207-212 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 546 (2010), strony 207-212
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 210-211.

Streszczenie angielskie.

Dąbrowska, Ewa
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Field of activity: Żywność.
  • Associated group: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 00011831

  • VIAF ID: 83160307519057742530
Modzelewska-Kapituła, Monika Anna.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Field of activity: Żywność.
  • Associated group: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 00011831

  • VIAF ID: 92160307518757742783