Mleko - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Metoda kwasowo-butyrometryczna (metoda Gerbera) PN-ISO 19662 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788382281651
- PN-ISO 19662:2020-10
- Oznaczanie zawartości tłuszczu
- Metoda kwasowo-butyrometryczna (metoda Gerbera)
- Metoda Gerbera
- Milk - Determination of fat content - Acido-butyrometric (Gerber method) [Other title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-8055 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000153773 |
ICS 67.100.01.
Bibliografia na stronie 19.
Tłumaczenie Normy Międzynarodowej ISO 19962:2018.
Wprowadza ISO 19662:2018, IDT ; Zatwierdzona dnia 25 sierpnia 2020 r.
Wprowadza ISO 19662:2018, IDT ; Zatwierdzona dnia 25 sierpnia 2020 r.