Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego / pod redakcją Piotra P. Lewickiego ; [autorzy: Piotr P. Lewicki, Andrzej Lenart, Roman Kowalczyk, Zbigniew Pałacha].

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2017.Edition: Wyd. 4 - 1 dodr. (PWN)Description: 467, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788301194079
Subject(s): Online resources:
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0107517 (Browse shelf(Opens below)) 5 Available 1000158699
Total holds: 0

Na s. tyt., okł. i grzbiecie także: "Wydawnictwo WNT".

Bibliogr. s. 461-462. Indeks.

Dla studentów wydziałów technologii żywności i techniki rolniczej akademii rolicznych oraz dla studentów specjalizujących się w zagadnieniach dotyczących aparatury przemysłu spożywczego, także dla uczniów szkół o profilu chemicznym i gastronomicznym oraz osób uzupełniających wykształcenie w zakresie technologii produkcjii żywności.

Kowalczyk, Roman
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 9608650