Inżynieria produkcji żywności - zagadnienia wybrane / redakcja naukowa Dorota Klensporf-Pawlik, Wojciech Zmudziński ; autorzy Anna Dankowska, Iwona Jasińska Kuligowska, Dorota Klensporf-Pawlik, Inga Klimczak, Urszula Samotyja, Maria Sielicka-Różyńska, Wojciech Zmudziński ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788366199774
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | URL | Numer kopii | Status | Uwagi | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mg 57 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000158596 | |||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sa 37 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Link do zasobu | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | Dostępny w IBUK Libra bez ograniczeń w sieci Uczelni lub, po uzyskaniu kodu dostępu, poza Uczelnią. Więcej informacji w Wypożyczalni oraz Czytelniach. | 1000158595 |
Liczba zamówień: 0