Baner ze zdjęciem biblioteki

Inżynieria produkcji żywności - zagadnienia wybrane / (Record no. 67202)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01974cam a2200397 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004814859
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231100139.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 200220s2020 pl a f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788366199774
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1142833384
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw POZN 004/LK
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord POZN 004/LK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord SZCZ ZUT/MGs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Inżynieria produkcji żywności - zagadnienia wybrane /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności redakcja naukowa Dorota Klensporf-Pawlik, Wojciech Zmudziński ; autorzy Anna Dankowska, Iwona Jasińska Kuligowska, Dorota Klensporf-Pawlik, Inga Klimczak, Urszula Samotyja, Maria Sielicka-Różyńska, Wojciech Zmudziński ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Poznań :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo UEP,
Data wydania 2020.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 169 stron :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Materiały Dydaktyczne / Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu,
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 1689-7412 ;
Numeracja 355
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy badania
Określnik formy podręczniki laboratoryjne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 111154
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy skład chemiczny
Określnik formy podręczniki laboratoryjne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80818
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy analiza
Określnik formy podręczniki laboratoryjne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80764
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Klensporf-Pawlik, Dorota.
Określenie rodzaju współpracy Redakcja
-- Autor
9 (RLIN) 57694
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Zmudziński, Wojciech.
Określenie rodzaju współpracy Redakcja
-- Autor
9 (RLIN) 45764
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Dankowska, Anna Jadwiga.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 57695
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Jasińska-Kuligowska, Iwona.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 57696
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Klimczak, Inga.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 57688
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Samotyja, Urszula.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 57689
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Sielicka, Maria.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 57697
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41009
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań).
Określenie rodzaju współpracy Instytucja sprawcza
9 (RLIN) 31333
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Materiały Dydaktyczne - Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 1689-7412
Numeracja 355
9 (RLIN) 67849
920 ## -
-- 978-83-66199-77-4
940 ## - EQUIVALENCE OR CROSS-REFERENCE--UNIFORM TITLE [OBSOLETE] [CAN/MARC only]
Tytuł <a href="UR: Kolekcja e-book">UR: Kolekcja e-book</a>
Rok wydania kol51
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Jednolity Identyfikator Zasobu Cena obowiązuje od Koha item type Uwaga publiczna
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 23.02.2022 21.00 159556 II 1 Sa 37 1000158595 11.03.2023 11.03.2023 1 https://libra.ibuk.pl/reader/inzynieria-produkcji-zywnosci---zagadnienia-wybrane-dorota-klensporf-pawlik-219865 23.02.2022 Książki Dostępny w IBUK Libra bez ograniczeń w sieci Uczelni lub, po uzyskaniu kodu dostępu, poza Uczelnią. Więcej informacji w Wypożyczalni oraz Czytelniach.
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 24.02.2022 21.00 0107471 3 Mg 57 1000158596 11.12.2024 11.12.2024 2   24.02.2022 Skrypty