Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : podręcznik / Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : WSiP, 2021.Edition: Wydanie VII, zmienioneDescription: 355, [1] strona : ilustracje ; 25 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788302196287
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sr 30 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000158706 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 55 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000158707 |
Total holds: 0
Literatura i netografia na stronach 349-355.
