Pracownia gastronomiczna. Cz. 1, Repetytorium - ćwiczenia praktyczne : kwalifikacja HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań / Longina Borkowicz.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788389184887
Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sr 31/1 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000156390 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 56/1 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 1 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000156389 |
Total holds: 0
Repetytorium przeznaczone jest dla uczniów branżowej szkoły pierwszego stopnia w zawodzie kucharz, uczniów technikum w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych oraz słuchaczy kwalifikacyjnych kursów zawodowych w kwalifikacji HGT.02.