Ogólna technologia żywności. Cz. 1 / pod redakcją Włodzimierza Bednarskiego ; autorzy Włodzimierz Bednarski, Lucjan Jędrychowski, Jacek Leman, Halina Żelazowska.
Rodzaj materiału:
TekstSerie: Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w OlsztynieSzczegóły wydania: Olsztyn : Wydawnictwo ART, 1986.Opis: 508 stron : ilustracje ; 23 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Nr tomu/części | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 121312 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Cz. 1 | 27 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000099606 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 126705 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Cz. 1 | 26 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000086090 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 056827 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Cz. 1 | 25 | Dostępny | 1000024918 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 056812 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Cz. 1 | 23 | Dostępny | 1000022885 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 056819 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Cz. 1 | 22 | Dostępny | 1000022852 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 056817 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Cz. 1 | 20 | Dostępny | 1000022850 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 056832 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Cz. 1 | 16 | Dostępny | 1000022846 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 056822 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Cz. 1 | 14 | Dostępny | 1000022844 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 056820 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Cz. 1 | 12 | Dostępny | 1000022842 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 056828 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Cz. 1 | 10 | Dostępny | 1000022840 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 056826 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Cz. 1 | 9 | Dostępny | 1000022839 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 056825 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Cz. 1 | 8 | Dostępny | 1000022838 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 056834 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Cz. 1 | 6 | Dostępny | 1000022836 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 056824 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Cz. 1 | 3 | Dostępny | 1000021646 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 056816 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Cz. 1 | 1 | Dostępny | 1000015677 |
Liczba zamówień: 0
Bibliografia przy rozdziałach.
Dla studentów III roku studiów stacjonarnych i zaocznych Wydziału Technologii Żywności.
