Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Techniques d'analyse et de contrôle dans les industries agro-alimentaires. Vol. 2, Principes des techniques d'analyse / coordonnateur G. Linden.

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Collection Sciences et Techniques Agro-AlimentairesPublication details: Paris : Technique & Documentation : Apria, © 1984.Description: XXII, 436 stron : ilustracje ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 2852060817
  • 2852060833
Other title:
  • Analyse et controle dans les I. A. A [Spine title]
  • Principes des techniques d'analyse
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 125831 II (Browse shelf(Opens below)) Vol. 2 1 Available 1000045129
Total holds: 0

Data copyright w stopce redakcyjnej: 1981. Data copyright z metryki książki: 1984.

Bibliografia przy rozdziałach.