Przyszłość w żywności - żywność w przyszłości / pod redakcją Anny M. Salejdy i Anny Kancelisty ; autorzy: Marika Babińska [i 33 pozostałych] ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English Series: Monografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu ; 231Publication details: Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, copyright 2020.Description: 114 stron : ilustracje ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788377173541
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sb 63 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000149466 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | N 102 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000149467 |
Monografia przygotowana z inicjatywy Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywnościowych na XXV sesje naukową w maju 2021 roku.
Płatne ze środków Ministerstwa Nauki i Szkolnictwa Wyższego DNK/SN/461936/2020
Tytuły i streszczenie materiałów w języku angielskim.
