Technologia przetwórstwa mięsa. Cz. 1 / Tadeusz Kłossowski, Zofia Miskiewicz-Bogusławska.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Nr tomu/części | Numer kopii | Status | Uwagi | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 83731 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Cz. 1 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL | Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. | 1000051542 |
Liczba zamówień: 0
Podręcznik dla uczniów kl. I zasadniczej szkoły zawodowej, zawód -przetwórstwo mięsa.