Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Technologia przetwórstwa mięsa. Cz. 1 / Tadeusz Kłossowski, Zofia Miskiewicz-Bogusławska.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Państwowe Wydawnictwa Szkolnictwa Zawodowego, 1973.Wydanie: Wyd. 4 poprOpis: 287, [1] s. : il. ; 21 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Nr tomu/części Numer kopii Status Uwagi Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 83731 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Cz. 1 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. 1000051542
Liczba zamówień: 0

Podręcznik dla uczniów kl. I zasadniczej szkoły zawodowej, zawód -przetwórstwo mięsa.