Baner ze zdjęciem biblioteki

Technologia przetwórstwa mięsa . Cz. 2 / T. Kłossowski, Z. Miskiewicz-Bogusławska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Państwowe Wydawnictwa Szkolnictwa Zawodowego, 1968.Description: 214, [1] s. : il. ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Notes Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 48528 II (Browse shelf(Opens below)) Cz. 2 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. 1000051543
Total holds: 0

Podręcznik dla uczniów kl. I zasadniczej szkoły zawodowej, zawód -przetwórstwo mięsa.