Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Ogólna technologia żywności. Cz. 2 / pod red. Włodzimierza Bednarskiego ; [aut. Włodzimierz Bednarski et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w OlsztyniePublication details: Olsztyn : Wydawnictwo ART, 1991.Edition: Wyd. 2 popr. i uzupDescription: 153 s. : il. ; 23 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8385261818
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 138052 II (Browse shelf(Opens below)) Cz. 2 1 Available 1000052323
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Dla studentów III roku studiów stacjonarnych i zaocznych Wydziału Technologii Żywności.