Baner ze zdjęciem biblioteki

Właściwości dekstryny białej modyfikowanej chemicznie i poddanej ogrzewaniu i działaniu pola mikrofalowego / Artur Gryszkin, Wacław Leszczyński, Ewa Zdybel.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English In: Ziemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie- gospodarcze znaczenie uprawy ziemniaka w Polsce Strony 535-564 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 500 (2004), strony 535-546
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 544-545.

Streszczenie angielskie.

Gryszkin, Artur.
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Associated group: Uniwersytet Przyrodniczy (Wrocław).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2007030854

  • VIAF ID: 315233571
Zdybel, Ewa.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Associated group: Uniwersytet Przyrodniczy (Wrocław).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2007030854

  • VIAF ID: 317140211