Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Organizacja i metodyka prac normalizacyjnych w przemyśle spożywczym / Janusz Bagdach, Zbigniew Grabowski.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne, 1972.Opis: 193, [1] s. : il., tabl. ; 20 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 81197 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu 1000171707
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 191-[194].

Dla pracowników inżynieryjno-technicznych wszystkich branż przemysłu spożywczego oraz dla studentów wyższych uczelni o kierunkach rolniczych, ekonomicznych, handlowych i towaroznawczych.

Grabowski, Zbigniew
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 163195201