Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01156cam a2200265 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2005882286 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231103543.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
050223s1972 pl a | |00| ||pol|c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749876076 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 93/EK |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 93/GM |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 93/MM |
-- |
KR 93/BZs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Bagdach, Janusz. |
9 (RLIN) |
564 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Organizacja i metodyka prac normalizacyjnych w przemyśle spożywczym / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Janusz Bagdach, Zbigniew Grabowski. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwa Normalizacyjne, |
Data wydania |
1972. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
193, [1] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il., tabl. ; |
Wymiary |
20 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 191-[194]. |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO |
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego |
Dla pracowników inżynieryjno-technicznych wszystkich branż przemysłu spożywczego oraz dla studentów wyższych uczelni o kierunkach rolniczych, ekonomicznych, handlowych i towaroznawczych. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik rzeczowy |
normalizacja. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
122319 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Grabowski, Zbigniew |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne |
(przemysł spożywczy). |
9 (RLIN) |
4594 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wydawnictwa Normalizacyjne. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
40972 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |