Doskonalenie cech sensorycznych piwa : VI szkoła technologii fermentacji, Kraków-Szczyrk, 26-29.03. 2001 r. = Improvement of sensory features of beer : VI school of fermentation technology / org. Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Technicznej Wydziału Technologii Żywności Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie, Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Politechniki Łódzkiej, Małopolskie Stowarzyszenie Doradztwa Rolniczego z siedzibą w Akademii Rolniczej w Krakowie.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English Publication details: Kraków : Wydaw. Naukowe "Akapit", 2001.Description: 285 s. : rys., wykr. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8371080778
- Improvement of sensory features of beer
- VI Szkoła Technologii Fermentacji [Spine title]
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 190874 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000167160 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 190803 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000169828 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz.
Phare-Tempus JEP-14111
Streszcz. ang. przy rozdz.
