Mięso i przetwory mięsne : technologia i zastosowanie w żywieniu / pod redakcją Jana Gawęckiego i Edwarda Pospiecha.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788367112574
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mt 05 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000167503 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 190973 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Dostępny | 1000167502 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0108448 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000167504 |
Liczba zamówień: 0
Literatura przy rozdziałach.