Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Mięso i przetwory mięsne : technologia i zastosowanie w żywieniu / pod redakcją Jana Gawęckiego i Edwarda Pospiecha.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2023.Wydanie: Wydanie IIOpis: 141 stron : ilustracje ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788367112574
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mt 05 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000167503
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 190973 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Dostępny 1000167502
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0108448 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000167504
Liczba zamówień: 0

Literatura przy rozdziałach.