Przetwórstwo owoców i warzyw : podręcznik dla technikum. Cz. 2 / Andrzej Jarczyk, Janusz Bronisław Berdowski.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 830207165X
- 830206405X
Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 085437 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000069725 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sf 24/2 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000062804 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 080682 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000057593 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 079352 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000054065 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mr 02/2 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 2 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000069724 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 147769 II (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 2 | 6 | Available | 1000063105 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mr 01/2 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 2 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000061799 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. [287].