Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Przetwórstwo mięsa drobiu - podstawy biologiczne i technologiczne : praca zbiorowa / pod red. Teresy Smolińskiej i Wiesława Kopcia ; [aut.: Łukasz Bobak et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, cop. 2009.Description: 467 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788360574782
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Notes Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny Dedykacje i autografy 191025 II (Browse shelf(Opens below)) Nie udostępnia się Dar od autorów dla pana profesora. 1000171192
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Publikacja dofinansowana przez Dziekana Wydziału Nauk o Żywności, Katedrę Technologii Surowców Zwierzęcych i Zarządzania Jakością oraz firmy: "Bomadek" Sp. z o.o., PPH Ubój i Przetwórstwo Indyka Joanna Giżewska.